Υπιρεσίες της Conlap για τη δημιουργία time-lapse

https://conlap.gr/

Τεχνολογία-Εξειδίκευση 

Οι κάμερες που διαθέτουμε είναι κατάλληλες για έργα σύντομα, (μιας μέρας), αλλά και για έργα μηνών ή και ετών. Έχουν τη δυνατότητα να καταγράφουν από μια φωτογραφία κάθε 30 δευτερόλεπτα μέχρι και μια φωτογραφία ανά ημέρα αναλόγως τις ανάγκες και τη διάρκεια του έργου. Σε εξωτερικό χώρο οι κάμερες είναι αυτόνομες διαθέτουν μπαταρία και ηλιακό σύστημα φόρτισης. Επίσης είναι μόνιμα συνδεδεμένες μέσω internet διότι διαθέτουν εσωτερική κάρτα 4G για να έχουμε απομακρυσμένη παρακολούθηση των καμερών. Διαθέτουμε κατάλληλο λογισμικό για το θόλωμα των προσώπων όπως και σε οποιοδήποτε τμήμα του βίντεο, εάν αυτό χρειαστεί.

Timelapse video

Καταγράψτε και εκτιμήστε το έργο σας μέσα από τη λήψη εικόνων ανά τακτά χρονικά διαστήματα καθ’ όλη την διάρκεια του έργου σας για την δημιουργία βίντεο time-lapse για την προβολή του έργου σας.

Παρακολούθηση έργου 

Δυνατότητα παρακολούθησης και αξιολόγησης της ροής του έργου σας μέσα από το Site μας. Δημιουργία προσωπικού link για κοινοποίηση του τρέχοντος time-lapse του έργου σας είτε σε συνεργάτες είτε για διαφημιστικούς σκοπούς.

 Αυτόνομες κάμερες 

Αναλαμβάνουμε τη διεκπεραίωση κάθε έργου με τον ειδικό εξοπλισμό που παρέχουμε. Οι κάμερες μας είναι αδιάβροχες (IP66), διαθέτουμε ηλιακά πάνελ και μπαταρίες έτοιμες να ανταπεξέλθουν σε οποιοδήποτε απαιτητικό έργο.

Προβολή 3D και AR τελικού έργου

Δυνατότητα απεικόνισης της τελικής μορφής του έργου σας σε 3d και Ar. Παρουσιάστε ολοκληρωμένη την κατασκευή σας, σε πραγματικό χρόνο, άμεσα στη θέαση του φυσικού χώρου.

Τιείναι το Time-laps βίντεο

 

 Καταγραφή και εκτίμηση ενός έργου μέσα από τη λήψη εικόνων ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

 

Μετατροπή φωτογραφικού υλικού σε βίντεο σύντομης χρονικής διάρκειας που σε ελάχιστο χρόνο αποτυπώνεται το σύνολο του έργου.

 

Καλύπτει διάρκεια από μερικές μέρες μέχρι και χρόνια.

 

Δημιουργία αρχείου με όλη τη σειρά των φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης, μέσω των οποίων μπορεί να γίνει και εκ των υστέρων εξέταση και απολογισμός μερών του έργου.

 

Μεγάλο εύρος συχνότητας καταγραφής ανάλογα το έργο (από 1 φωτογραφία ανά 30 δευτερόλεπτα ή και μια φωτογραφία ανά ημέρα).

 

Σε έργα μεγάλης έκτασης ή πολυπλοκότητας μπορούν να χρησιμοποιηθούν περισσότερες από μια κάμερα για την πληρέστερη αποτύπωση των σταδίων του έργου.

GDPR& Time-Lapse

Τα συστήματα time-lapse της Conlap συμμορφώνονται πλήρως
με τη νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

  • Δυνατότητα θολώματος συγκεκριμένου μέρους βίντεο ή στιγμιότυπου.
  • Δυνατότητα θαμπώματος προσώπων.
  • GDPR Συμμόρφωση.